VI SETTER IGANG MED JULEMENYEN DEN 12. NOVEMBER

FORRETTER

KALV CARPACCIO
Carpaccio de veau
trøffelmajones, salat, pinjekjerner, parmesan
Allergener: laktose( melk), egg, pinjekjerner, gluten( hvete)

kr: 185.-

***

ANDE TERRINE
Terrine de Canard
salat, stikkelsbær chutney , urter
Allergener: gluten(hvete)
kr. 175.-

***

SKALLDYRSUPPE
Soupe de crustacé
villreke, urteolje
Allergener: skalldyr, melk
kr. 165.-

HOVEDRETTER

ANDE CONFIT
Confit de Canard
potetpure, rødvinsaus
Inneholder: melk, sulfit
kr.345.-

***

OKSE INDREFILET 180 gr.
Filet de Boeuf
 potet lyonaisse med trøffel, selleripurè
Allergener: melk, selleri, sulfit
kr. 370.-

***

HAVABBOR
filet de bar
potetpure, kapers smør
inneholder: melk(laktose), egg,
kr. 345.-

! ALLE HOVEDRETTER SERVERES MED SESONGEN GRØNNSAKER!

DESSERTER

MODNE OSTER
chutnei i sesong
inneholder: gluten/(hvete), melk( laktose)
 kr. 145.-

***

CREME BRULÉE
sorbet
inneholder: egg, melk
kr. 115.-

***

SJOKOLADE FONDANT
Vaniljeis
Inneholder: egg, melk, gluten( hvete)
kr. 115.-

BARNEMENY

Spør deres servitør!

TRADISJONELL JULEMENY

FORRETTER

GRAVET ØRRET
Truite fumée
sennepskrem, salat, urter
Allergener: fisk, sennep
kr. 145.-

HOVEDRETTER

PINNEKJØTT
rotmos, mandelpotet, sjy
Allergener melk

1 g. servering kr. 395.-
2 g. servering kr. 475.-

***

JULETALLERKEN
Tradisjonelt tilbehør

Allergener: melk, sennep
 kr: 345.-

DESSERTER

RISKREM
bringebærsaus
Allergener: melk
kr. 115.-

%d bloggers like this: