FORRETTER

KREMET STEINSOPPSUPPE
steinsopp cromesquis
allergener: melk(laktose), gluten(hvete)
kr. 145.-
***

CARPACCIO AV KALV
parmesan, oliven, pinjekjerner, urteolje
allergener: melk( laktose)
kr. 185.-

SPINAT OG HJERTESALAT
 kremet egg, trøffel, brunet smør og Holtefjell ung
allergener: egg, melk(laktose)
kr. 145.-

HOVEDRETTER

OKSEFILET 180. GR
serveres medium
frites, sesongens grønnsaker, rødvin saus
allergener: egg, melk(laktose), sulfit
kr. 365.-

KALV ENTRECOTE 200 gr
trøffelsaus, sesongens grønnsaker
allergener: sulfit, gluten( hvete) egg
kr.345.-

ANDECONFIT
potetpurè, sesongens grønnsaker, appelsinsaus
allergener: melk, sulfitt
kr. 345.-

HAVABBOR
Filet de Bar
Potetpurè, veloutè, fennikel
Allergener: fisk, melk
 kr. 325.-

TAPASPLATE
jamon serrano, croqueta, chorizo, albondigas, villreke
manchego, tortilla, aioli, oliven, foccacia
allergener: egg, gluten(hvete),skalldyr, melk(laktose)
kr. 345.-

DESSERTER

CLAFOUTI
høstens bær og frukt, vaniljeis
allergener: egg, melk(laktose), spor av nøtter
kr.115.-

SJOKOLADE FONDANT
vaniljeis
allergener: gluten(hvete) egg, melk( laktose), spor av nøtter
kr.115.-

CREME BRULEE
sorbet
allergener: egg, melk(laktose)
kr.115.-

MODNE OSTER
chutney i sesong, knekkebrød
Allergener: melk(laktose), gluten(hvete)
kr.145.-

%d bloggers like this: